Акција Хеликоптер / - фото: Ж. Бојанић
31/07/2021 u 14:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У склопу акциjе „Хеликоптер“, промотивни лет за ТВ сниматеље и фоторепортере медиjа

Усљед поjачане фреквенциjе саобраћаjа, интензивиране су полициjске активности на контроли и надзору друмског саобраћаjа и наjфреквентниjих саобраћаjница, из ваздуха - наводи се у саопштењу

Као и претходних година, Управа полициjе - Одсjек за безбjедност друмског саобраћаjа, у сарадњи са Авио-хеликоптерском jединицом Министарства унутрашњих послова, реализуjе акциjу „Хеликоптер", саопштено је из Тим за односе с jавношћу МУП-а.

- Усљед поjачане фреквенциjе саобраћаjа, првенствено ка приморским општинама, интензивиране су полициjске активности на контроли и надзору друмског саобраћаjа и наjфреквентниjих саобраћаjница, из ваздуха - наводи се у саопштењу.

Истичу да се на оваj начин жели дати подршка полициjским службеницима саобраћаjне полициjе, првенствено као вид превентивних активности у отклањању саобраћаjних гужви и застоjа, али и напорима на уочавању и санкционисању возача коjи чине наjтеже саобраћаjне прекршаjе, као и свеукупним активностима коjе су предвиђене Планом мjера и активности за љетњу туристичку сезону, 2021. године.

- Како се акциjа „Хеликоптер“ већ спроводи, у понедjељак, 2. августа у 10 часова, са хелиодрома Клиничког центра Црне Горе у Подгорици биће организован промотивни лет за ТВ сниматеље и фоторепортере медиjа коjи буду заинтересовани, како би били у прилици да из ваздуха сниме и фотографишу рад саобраћаjне полициjе - наводи се у саопштењу.

Изjаву за jавност поводом тренутног стања у области безбjедности друмског саобраћаjа и реализациjе саме акциjе на хелиодрому ће дати старjешина Одсjека за безбjедност друмског саобраћаjа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 04:59