/ ФОТО РТЦГ СКРИНШАТ
16/09/2021 u 15:46 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Молотовљев коктел": Јурић пуштен да се брани са слободе, негирао кривицу

Према незваничним информациама, за сада нема више доказа против њега осим фотографије на основу које је приведен. Тужилаштво је отворило извиђај који ће обухватати нека од вјештачења у циљу истраге

Никола Јурић,  осумњичена да је 5. септембра, уочи критичних догађаја на Цетињу, код себе држао молотовљев коктел саслушан је у ОДТ Цетиње и пуштен је да се брани са слободе, потврђено је за портал Дан из те институције. Он  се терети за кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Он је како сазнајемо негирао кривицу. А према незваничним информацијама, за сада нема више доказа против њега осим фотографије на основу које је приведен. Тужилаштво је, како сазнајемо, отворило извиђај који ће обухватати нека од вјештачења у циљу истраге.

Због молотовљевог коктела ухапшена једна особа

Подсјећамо, припадници Управе полиције у Цетињу су идентификовали особу која је посједовала молотовљев коктел.

Осумњичени је након тога ухапшен због сумње да је извршио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја. 

- Цетињска полиција је идентификовала непознату особу са видео снимка Радио Телевизије Црне Горе, а на којем је та особа у руци држала импровизовану експлозивну направу – молотовљев коктел на нередима који су изазвани на непријављеном јавном окупљању 5. септембра на Цетињу. Слободе је лишена осумњичена особа и она ће бити приведена уз кривичну пријаву државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Цетињу- речено је из полиције.

ДФЦ: Молотовљев коктел који је био повод за почетак полицијске акције тог јутра никада није бачен

Подсјећамо, поводом навода о молотовљевом коктелу  5.септембра на Цетињу, уочи устоличења митрополита  Јоаникија у Цетињском манастиру, код грађана и стручне јавности изазвали су различите реакцоје.

Такло је било оних који осуђују наводни чин,  као и оних који сматрају да он није био повод за реаговање полиције.

Ракочевић: Бачени Молотовљев коктел видјели само Здравко и Дритан

(ВИДЕО) Чанак: Одмах смо склонили човјека који је хтио да баци Молотовљев коктел на полицију

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 04:18