Sa skupa u Kotoru / Evropski savez
11/08/2024 u 14:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Evropski savez: Izvjestan odličan rezultat u Kotoru

Evropski savez će nakon već sada sasvim izvjesnog odličnog rezultata na kotorskim izborima koji će se održati 29. septembra biti nosilac pozitivnih, prijeko potrebnih promjena u Kotoru.

Kako su saopštili, nadstranačna emancipatorska i progresivna politička snaga koju generiše Evropski savez prirodno će svoj uticaj pokazati u evropskom Kotoru, u srcu Boke kotorske.

- Kotor je milenijumski saveznik Evrope, promoter svega modernog, građanskog, civilizovanog, kulturnog, naprednog i skladnog. Evropski savez je gotovo kotorski savez u vrijednosnom smislu. Duh, stav i vrijednosti Kotora su u nama.

Pokazaćemo to i izbornom listom, kroz sve kandidate za odbornice i odbornike i programom koji ćemo ponuditi Kotorankama i Kotoranima - kazali su iz Evropskog saveza.

Kako su istakli, Kotor prepoznaje fintu i škerce, ne možete mu podvaljivati false programe i ideje i misliti da će njegove ponosne zidine prihvatiti bokune suvog kruha zaostalog sa tuđe bogate trpeze.

Evropski savez samostalno na izbore u Podgorici: "Bićemo jedna od ključnih karika"

- Evropski savez u ovu izbornu utakmicu ulazi sa samopouzdanjem, karakterom i čvrstinom koji krase kotorske zidine, širinom koju ima more pod Kotorom i vizijom i pogledom kao sa Pestingrada - navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 03:24