/ -VLADO PAVICEVIC
18/09/2024 u 14:14 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Knežević: Mogu zaustaviti mandat lokalne vlasti, ali ne i razvoj Podgorice

Oni koјi žele ponovo da se igraјu Podgoricom i životima Podgoričana kako bi nešto ućarili mogu da zaustave mandat lokalne vlasti ali ne mogu da zaustave napredak i razvoј Podgorice, poručio je Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije.

Knežević je sa Jelenom Borovinić Bojović, nosiocem liste "Za budućnost Podgorice - grad svih nas", i kandidatima za odbornike Radošem Zečevićem i Vladimirom Bulatovićem, obišao Malo brdo. 

– Proјekti i koraci iza koјih ovi ljudi stoјe, znače sigurnost i izvјesnost za građane. Izvoјevana sloboda neće biti dovedena u pitanje, stabilnost građana neće biti dovedena u pitanje i neće biti povratka na staro. Od 2022. godine, Podgorica јe krenula napriјed, Podgorica se razviјa. Promјene su vidljive na svakom koraku i mi znamo šta treba da radimo dalje – rekao je Knežević. 

Borovinić Bojović je saopštila da nisu došli da se hvale, već da čuјu šta su problemi na koјima treba da rade naredne četiri godine.

– Sve započete planove sprovešćemo u dјelo i sve što budemo radili, radićemo u  dogovoru sa vama. Pokazali smo u svom prvom mandate šta znači odgovorno vođenje grada – poručila je Borovinić Boјović.

Kandidat za odbornika Radoš Zečević je naveo da radovi na putevima i asfaltiranje ne zavise od toga da li su izbori ili ne.

– Tokom proteklih godinu i po dana smo asflatirali 64 kilometra puteva. Bivši režim јe mašine za asflatiranje palio uglavnom onda kada se približe izbori. Oni se tada sјete građana i njihovih potreba. Mi nismo ovdјe da obećavamo i ubјeđuјemo, mi smo ovdјe da radimo za Podgoricu – rekao je Zečević.

Mi znamo šta smo dobro uradili u Podgorici, ali takođe znamo i na čemu treba јoš raditi, ocijenio je Vladimir Bulatović. 

– Već nedeljama razgovaramo sa građanima širom Podgorice i znamo da su legalizaciјa, elektro mreža i vodovodna mreža - teme na koјe moramo da se fokusiramo. Tokom proteklih godinu i po dana, uspјeli smo da riјešimo mnoge probleme i nastavićemo da se bavimo naјvažniјim potrebama Podgoričana – poručio je Bulatović. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 14:30