Moderne dive / -ANTONIO AHEL/ATA IMAGES
15/11/2023 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bata Spasojević prikazao novu kolekciju "Diva i Superstar": Savršeni krojevi dopunjeni prepoznatljivim detaljima

Okupio brojne poznate ličnosti i ljubitelje mode

Poznati srpski modni kreator Bata Spasojević prikazao je kolekciju za jesen/zimu. On je okupio brojne poznate ličnosti i ljubitelje mode u jednom prestoničkom hotelu u kom je bila održana revija pod nazivom "Diva i Superstar".

Vuna, svila, kašmir i pamuk u jesenjim bojama, ali sa uvek interesantnom i drugačijom štampom i detaljima u rok i pank stilu, po kojima je prepoznatljiv, ono je što Bata preporučuje Divi, ali i njenom Superstaru ove sezone.

Njegova želja je da se sve žene osjećaju poput diva, a inspirisan je posebnim damama kao što je to neprolazna ikona Merilin Monro, ali i ženama koje srijeće u svakodnevnom životu, a ostavljaju bez daha.

image

Uz divu ide Superstar

-ANTONIO AHEL/ATA IMAGES

Akcenat ove sezone svakako je na savršenim krojevima kaputa, odijela, pantalona, sakoa ali i elegentnih haljina svijetlih i pastelnih nijansi sa svjetlucavim metalik detaljima koji daju poseban efekat.

Brojne poznate ličnosti došle su da podrže Bata Spasojevića, pa su na koktelu prije revije viđeni: Dušica Jakovljević, Ivana Nikolić, Jelena Bačić Alimpić koja je došla sa kćerkom Dunjom, Goran OK bend, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš kojima su društvo pravili kćerka Zlata i zet Miloš Vujanović, Duško Tošić, Suzana Mančić, Neda Ukraden, Mira Škorić, Vanesa Šokčić...

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 18:09