/ фото: Лазар Ружић
23/08/2021 u 19:36 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Са државом се нико неће играти, Црна Гора ће постојати и након 5. септембра

Направили смо неколико потенцијалних сценарија, али надам се да ће све протећи мирно, навео је он

Потпредсједник Владе Црне Горе Дритан Абазовић казао је за РТЦГ да држава гарантује да ће све протећи мирно 5. септембра.

- Никаквих ванредних активности нема. Ми ћемо предузети све да гарантујемо уставна права. Они који желе да протестују мирно, могу. Направили смо неколико потенцијалних сценарија, али надам се да ће све протећи мирно- навео је он.

Како је истакао, сви треба да покажемо праг толеранције.

- И 4. и 5. треба да одрадимо сви заједно на грађански и примејрен начин, зато што Црна Гора постојаће и 6. и 7., а постојаће и вјечно. Све што урадимо противно интересима државе, обиће нам се о главу. Одговорно тврдим да Управа полиције и командна структура апсолутно има конторлу над свим што се дешава. Са државом се нико неће више играти- навео је Абазовић.

Како је казао, дужност је да апелује и на Митрополију и на све да дају допринос да се све заврши без тензија и да се фоку са неких тема, који не дају ништа продуктивно, скрене на значајне теме за живот и рад људи који желе да живе у Црној Гори.

- Није добро да Црну Гору на било који начин дијелимо, па и на начин да су неки људи у неким градовима пожељни, а негдје не. Дајте да стварамо друштво у којем је могуће остваривати своја права- поручио је Абазовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:00