/ - FOTO: SKRINšOT
22/12/2022 u 20:10 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Abazović: Ako treba pokazaću šemu šverca cigareta

Abazović je poručio da će, ako treba, pokazati šemu šverca cigareta

Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović govorio je o aktuelnoj situaciji povodm hapšenja koja u poslednje vrijeme sprovodi SDT.

-Ona torba što je, posle pada Vlade, otišla u SDT je upalila kod kriminalne hobotnice. I onda je logično da će oni da smisle jednu stvar, da bi skrenukli pažnju sa sebe...Tipična filozofija određenog broja ljudi koji to radi u kontinuitetu. Gospodin Konjević je samo jedan portparol tih ljudi i zaštitnik mafije u Crnoj Gori. Njima je svima žao što sam ja upro prstom u ljude koji su u vrhu piramide...-kazao večeras Abazović.

On dodaje da  spominjanje njegovih kolega  je zapravo kreiranje jedne kao fame, koja ima samo jednu metu.

-Ja sam ta meta, tako da neka poštede moje kolege ako je to moguće. Oni nemaju nikave veze, pa ni s ovim otkrićima..A što se mene tiče, neka dođu  nek se obračunaju. Mislim da su stvari u Crnoj Gori svima jasne...Mi smo otvorili priču oko šverca cigareta i  kokaina. Gospodin Konjević je 20 godina bio sa svojom partijom na valst pa se o tome ćutalo...To im je bila tabu tema. Ako saza treba šverc da se svede na krađu jednog kamiona i nekih paketa, onda mislim da smo na pogrešnom putu. Ali ako budu insistirali na tome, vjerujte da ćemo imati adekvatne odgovore -kazao je Abazović.

On je poručio da će ako treba pokazati šemu šverca cigareta.

-Dokumentacije imam dosta..Mnoge stvari sam rekao SDT-u..Mnoge koje su tajne ne mogu da iznosim, a ovaj dokument je produkt četiri čovjeka u ANB, koji su imali za cilj da iskrive cijelu aferu. A da preko čovjeka, kao što je Raško Konjević i jedan poslanik o čijem imunitetu je bila danas riječ, budu politički eksponenti...Konjević je nestao posle izbora. Sad se pojavio.Imao  u narednim danima još jednu ulogu, ja znam kakvu...-poručio je Abazović.

O hapšenju Rada Miloševića je kazao da pravda ide ni po babu ni po stičevima.

-Tačno je, mi smo partijske kolege...Ja zaista bih volio da vidim sve dokaze,a nisam istražni organi..Moramo da budemo svjesni da nedodirljivh nema..Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno...Moramo da budemo svjesni da nema one igre kao ranije...Ja imam svoju verziju o događaju s kamionom i bio bih razočaran da se neko optuži lažno...Dovoljno je vidjeti ko brani pojedince i čiji advokati su u tim slučajevima...-smatra Abazović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 10:12