Адаптирана просторија за рад независних посланика / -фото: Скупштина ЦГ
02/07/2021 u 18:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Адаптирана просториjа за независне посланике

Како наводе, захваљуjући изведеним радовима независни посланици ће бити у прилици да у потпуно равноправним условима у односу на остале клубове посланика реализуjу своjе активности

У Скупштини Црне Горе, зарад унапређења услова рада посланица и посланика, приведени су краjу радови на адаптациjи просториjе коjа jе предвиђена за боравак и рад независних посланика, чиме су створени услови за њихово неометано обављање посланичке дужности, саопштено jе из Скупштине.

Како наводе, захваљуjући изведеним радовима независни посланици ће бити у прилици да у потпуно равноправним условима у односу на остале клубове посланика реализуjу своjе активности, у далеко бољем и функционалниjем радном простору.

image

Адаптирана просторија за рад независних посланика

-фото: Скупштина ЦГ

– Подсjећамо, у протеклом периоду jе извршена темељна реконструкциjа свих сала у коjима се одржаваjу сjеднице радних тиjела, чиме су створене све претпоставке за директан пренос сjедница на Парламентарном каналу, али и званичним налозима на друштвеним мрежама – додаjу из Скупштине.

image

Адаптирана просторија за рад независних посланика

-фото: Скупштина ЦГ

Закључуjу да ће скупштинско руководство и у наредном периоду наставити да улаже напоре у циљу унапређења инфраструктурних и технолошких услова, као и подизања нивоа ефикасности рада црногорског парламента.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 15:44