Филип Аџић / Фото. УРА, Архива
22/11/2021 u 20:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Аџић: Кад се усвоји Закон прво да се испита поријекло имовине функционера УРА

Показаћемо да Закон неће бити механизам за борбу против политичких неистомишљеника, тврди он

Потпредсједник Грађанског покрета УРА Филип Аџић позвао је да када дође до примјене Закона о поријеклу имовине да она крене од функционера УРА. 

- Ово понављамо више пута. Тиме ћемо јасно показати да Закон неће бити механизам за борбу против политичких неистомишљеника, већ ће бити механизам за већу дистрибуцију правде и бити усмјерен против људи који су нелегално стицали имовину - истакао је он. 

Аџић је указао да је Закон о поријеклу имовине кључни документ који ће дати могућност да Црна Гора одблокира процес приступања Европској унији, као и да почнемо са јачом борбом против организованог криминала и корупције.

Потпредсједник УРА је позвао и колеге посланике из власти и опозиције да дају допринос усвајању овог законског рјешења, не штитећи интерес појединаца и група које су се нелегално богатиле.

- Долазим из партије која дужи низ година инсистира на усвајању овог законског рјешења, а која од 2018. године интезивно ради на његовој изради. Посебно се радујем скоријем усвајању овог законског рјешења, очекујући да ће у Скупштини бити једногласно усвојен - закључио је Аџић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

12. maj 2024 14:20