Novak Adžić / - GRADSKA TV/PRINTSCREEN
17/07/2024 u 16:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Adžić: SDP nastavlja staru politiku šibicarenja i trgovine sa svim i svakim

S ideologijom i principma se ne trguje niti s Crnom Gorom radi šake vlasti i privilegija i ambcija pojedinaca, poručuje Novak Adžić, Predsjednik CEP a.

- Vidite što se dešava u Budvi. Pravi se posuda loše miješane salate. Dobro je što nijesmo i nećemo biti dio te priče i (izvinjavam se na izrazu) partijskog i političkog prostituisanja, ljudi kojima ideologija ništa ne znači, sem pusta i gola šaka vlasti. SDP nastavlja staru politiku šibicarenja i trgovine sa svim i svakim i svačim, radi položaja pojedinaca, eto ih, kao i vazda sa četnicima i bjelašima, na lokalnom nivou, licemjeri, samo da sa 1 mandanom budu u vlasti u Budvi. I ranije su tako trgovali, radi politički južnog dijela leđa a, ne radi principa. Evo vidite. Odzić hoće s Jovanovićem, Rađenovicem (Ura) da pravi vlast i poziva Zenovića -PES (2 mandata) i Bečića (4 mandata) da oformi većinu. Naravno, DPS ne zovu. Zvali su iz NSD Mikijelja da podrži manjinsku vlast, ali je odbio.

Mikijelj: Jovanović ne želi dogovor sa nama, priprema teren za DPS

Kako je istakao, nijesu i neće biti, a nijesu ni u prilici u Budvi,  da budu dio te sramotne trgovine.

- Odbili bi to. Nemamo mandat, ali da imamo isto bi bilo. Program je program, principi su principi. Ovo je dokaz da je dobro bilo sto u Budvi nije bilo predizborne koalicije naše s SDP-SD-LP. Na sve su spremni, samo sitne privilegije da dobiju. Zato su se i prosuli pa su formirali ES (KOALICIJA ZA CENZUS). Srećan sam sto smo van toga trgovinskog političkog bordela. Nista iz prošlosti nijeste naučili. Mi ne trgujemo da ideologijom i programom, nit principima. Nijesmo objektivno dio ove priče i da smo zaradili mandant u Budvi ne bi svakako bili - zaklučuje Adžić u saopštenju.

 

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. septembar 2024 02:38