/ АЛЕКСА БЕЧИЋ
18/03/2022 u 21:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић: Честитам Нововићу, борба против криминала и корупције једна од најтежих

Предсједник Демократске Црне Горе Алекса Бечић поручио је да избор новог главног специјалног тужиоца порука пучистима да није успио партијски уплив у састав ТС-а

Предсједник Демократске Црне Горе Алекса Бечић поручио је да избор новог главног специјалног тужиоца, као и претходно в.д. ВДТ-а, изабраних практично једногласно на сједници Тужилачког савјета, порука је пучистима да није успио партијски уплив у састав ТС-а.

- Сјећате се прије пар мјесеци оптужби да ће Скупштина реформама у тужилаштву зауставити европски пут и да имамо за циљ да представници Скупштине у ТС-у спроводе партијске науме и прегласавају се. Међјутим, дешава се све супротно. Тужилачки савјет одлуке донеси консензусом и тужилаца и угледних правника. Зато смо инсистирали на избору независног и професионалног ТС-а. Честитам господину Нововићу на избору и желим му успјешан мандат- казао је Бечић.

Наглашава да борба против криминала и корупције је једна од најтежих утакмица коју игра Црна Гора у својој историји, али борба у којој морамо побиједити.

- Због наше заједничке будућности. Зато су Вам сви слободни грађани без обзира на партијска, национална, вјерска и друга опредељења партнери и подржаваоци на том путу. Срећно- навео је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 16:56