Бечић / Портал Дан
18/01/2022 u 13:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић честитао мандат новоj предсjедници Европског парламента

Избором Роберте Метсоле за предсjедницу ЕП jе добио одлучно вођство, али и личност коjа ће спремношћу за диjалог и компромис учинити да он више него икада буде средиште континенталне представничке демократиjе, каже Бечић

У Азербеjџану сам упознат са сjаjном виjешћу из Европског парламента. Избором Роберте Метсоле за предсjедницу, Европски парламент jе добио одлучно вођство, али и личност коjа ће спремношћу за диjалог и компромис учинити да Европски парламентвише него икада буде средиште континенталне представничке демократиjе, каже Алекса Бечић, предсједник Скупштине Црне Горе.

- Увjерен сам да ће поносна представница Малте на достоjан начин обављати ову високу позициjу, на задовољство свих европских држава, њихових грађана и њихових представника.

Штавише, убиjеђен сам да ће њено предсjедавање и лидерство учинити да Европски парламент додатно учврсти своjе везе са Скупштином Црне Горе, што ће бити од великог значаjа за наш европски пут - наводи се у Твитер обjави предсjедника Скупштине Алексе Бечића.

Он се унаприjед радуjе сарадњи са госпођом Робертом Метсолом и унапређењем сарадње између Скупштине Црне Горе и Европског парламента.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 18:20