Носилац листе Демократа у Улцињу Бојан Ћетковић / - М.К.
22/03/2022 u 21:00 h
Miljan KneževićMiljan Knežević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић: Једина смо грађанска листа у Улцињу, не кријемо се у политичким бућкуришима

- Имате и ове друге који воле за себе да кажу да су грађанска партија али им ријечи не прате дјела. Овдје у Улцињу воде не грађанску, већ класичну националистичку кампању, казао је Бечић

Предсједник Демократске Црне Горе Алекса Бечић поручио је  вечерас са са Друге изборне конвенције ОО Демократа Улцињ да ће се та партија након локалних  избора  питати и одлучивати о локалној власти у најјужнијој општини.

- Не кријемо се у било каквом политичком бућкуришу. Једина смо анти ДПС листа и  једина истинска  грађанска листа. Зато ће то Улцињани препознати , подршка ће стићи и зато ћемо се питати и славити и Улцињу и у Беранама.Имате и ове друге који  воле за себе да кажу да су грађанска партија  али им ријечи не прате дјела. Овдје у Улцињу воде не грашђанску већ класичну нацуионалистичку кампању. То није   добро и то није порука,Грађанска Црна Гора је грађанка ако се супроставите свакој врсти  национализма, примитивизма и шовинизма, казао је Бечић. Он је рекао да су Демократе окупиле  све  вјере и нације и људи им вјерују.

-  Јака Демократска Црна Гора значи јака Црна Гора а то значи побједу слогу и заједништво, казао је лидер Демократа.

Рекао је да се Демократе не крију у било каквим политичким бућкуришима, а како је нагласио у Улцињу има предизборних бућкуриша.

-  Сада су заједно  на једној листи они који су једни  за друге рекли да  су: криминалци, лопови, Рамада партије, битанге,  шибицари, слуге медисјких рекеташа...  За неког   је функција све а за неког само пролазна. Нас веже идеја и моралне вриједности и пријатељство. Ми се не окупљамо око интереса ни када  смо били опозција а ни власт. Нама су функције пролазне Спремни смо да служимо.  Нисмо спремни за фотељу да  било шта неморално урадимо. Ако је пут  до функције  губитак слободе, достојанства и образа никада нећемо тим путем. Нећу бити на функцију и спреман са да будем обичан радник али понизник и политички издајник никада. Позивам  све слободне људе из  свих струкрутра и оне који су отишли путем  политичке издаје, окрените им леђа.Чекамо вас да уједимо капаицитете, поручио је Бечић.

Носилац листе Демократске Црне Горе на локалним изборима у Улцињу Бојан Ћетковић оцијенио је да  је ово вријеме одвајања жита од кукоља, вријеме одвајања оних који издају  и оних који  чувају изборну побједу 30 августа.

- Ми смо на страни честитих Улцињана и Улцињанки, оних који су заувијек рекли не ДПС-у. Ови избори су прилика да грађани за своје предстванике  изаберу  људе,  који ће на поштен и правичан начин заступати  њихове интересе. А овог пута ће изабрати предстванике са листе Демократа,  јер знају  да смо ми све оно што ни који данас управљају Улцињем никада неће бити. Сви заједно ставимо тачку на једну ружну прошлост,на криминал и корупцију на уништавање ресурса  нашег града, лажана обећања и  тачку на праксу, због које је наш Улцињ најнеразвијенија општина  на приморју, поручио је Ћетковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 00:57