/ - Алекса Бечић
17/09/2021 u 11:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић захвалио на порукама подршке и охрабрења на путу ка ЕУ

Како је казао, постизање пуне владавине права, бескомпромисна борба са организованим криминалом и корупциjом остаjу једни од приоритета у циљу подизања квалитета живота грађанки и грађана Црне Горе

Предсjедник Скупштине Црне Горе, Алекса Бечић, захвалио jе представницима међународне заjеднице на порукама подршке и охрабрења Црноj Гори на путу ка Европскоj униjи.

Изражавам захвалност амбасадорки САД у Црноj Гори Џуди Раjзинг Раjнке, амбасадорки Велике Британиjе Карен Медокс, као и другим члановима међународне заjеднице на порукама подршке и охрабрења Црноj Гори у циљу бржег напретка на путу ЕУ интеграциjа и jачању партнерства у НАТО савезу, казао је Бечић.

– Недавна дешавања на Цетињу, диригована из различитих центара моћи, не могу и не смиjу угрозити наше jасно дефинисане спољно-политичке приоритете коjи почиваjу на европским и евроатланским вриjедностима и jачању регионалне сарадње – казао је предсједник Скупштине.

Како је казао, постизање пуне владавине права, бескомпромисна борба са организованим криминалом и корупциjом, унапређење образовног и здравственог система праћено снажниjим економским развоjем, остаjу наши главни приоритети у циљу подизања квалитета живота грађанки и грађана Црне Горе.

– Политички продуковане подjеле су наjвећи терет остварењу црногорског сна о друштву слободних и равноправних људи, друштву jеднаких шанси, друштву коjе младима обезбjеђуjе сигурну будућност, а старима безбрижну старост.

Наведени циљеви немаjу алтернативу, они су нада, шанса и гарант наше европске будућности и наших сигурних побjед а – истакао jе предсjедник Бечић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 01:21