ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ АЛЕКСА БЕЧИЋ / - ФОТО: ТВИТЕР
31/12/2021 u 15:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић: Закони потписани, створене претпоставке за објављивање у Службеном листу

Он се захвалио администрацији Скупштине Црне Горе и администрацији предсједника Црне Горе на преданом раду и ефикасном приступу који је омогућио потписивање усвојених закона у веома кратком року

Створене су све претпоставке да закони које је усвојила Скупштина Црне Горе буду објављени у Службеном листу, објавио је на Твитеру предсједник Скупштине Алекса Бечић.  

- Закони које је усвојила Скупштина Црне Горе на историјској маратонској сједници потписани од стране предсједника Скупштине Црне Горе, а укази о њиховом проглашењу од стране Предсједника Црне Горе - објавио је предсједник Скупштине на Твитеру.

Створене су све претпоставке за њихово објављивање у Службеном листу Црне Горе, казао је Бечић.

Он се захвалио администрацији Скупштине Црне Горе и администрацији предсједника Црне Горе на преданом раду и ефикасном приступу који је омогућио потписивање усвојених закона у веома кратком року.

Грађанима Црне Горе честитам веће плате, веће пензије, веће старачке накнаде, дјечије додатке и бесплатне уџбенике, накнаде мајкама, финансијску подршку обесправљеним радницима, Његошев дан рођења и дан усвајања Декларације о еколошкој држави као нове државне празнике и многе друге лијепе вијести које су ујединиле Црну Гору у сусрет новогодишњим и божићним празницима", навео је Бечић на Твитеру.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 14:11