Беране сад / - фото: Фејсбук
21/03/2022 u 20:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Беране сад ДФ-у: Ради рејтинга, подметали сте и наводну одлуку премијера да шаље војску у Украјину

Незадовољни грађани Берана неће подлећи подлим покушајима ДФ-а да за одлуке МВП-а оптужују искључиво премијера, не би ли нанијели штету групи грађана "Беране сад", казали су у саопштењу

Након подвале да је премијер послао нашу војску у Украјину, ово је још једна у низу подметачина ДФ-а, која има за циљ да опорави свој угрожени рејтинг уочи избора у Беранама, казали су у саопштењу из групе грађана "Беране сад".

Као што је црногорској јавности познато, министар Радуловић је већ дуже вријеме у интересној орбити УРЕ, те не долази на сједнице Владе, изузев претходне недеље када је својим недоличним понашањем одговоран за прекид исте, казали су.

- Пошто је коалициони партнер ДФ-а,  партија господина Јоковића у меморандумској сарадњи са УРА-ом која контролише министра Радуловића, предлажемо да том линијом ДФ коначно допринесе конструктивном рјешењу или објашњењу - навели су.

Незадовољни грађани Берана неће подлећи подлим покушајима ДФ-а да за одлуке МВП-а оптужују искључиво премијера, не би ли нанијели штету групи грађана "Беране сад", поручили су у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 10:54