Ilustracija / - SNP
03/11/2022 u 10:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Božović: DPS kukavički ćutao na treći mandat Medenice

Građani znaju da je jučerašnja odluka parlamentarne većine da usvoji izmjene Zakona o predsjedniku samo reakcija na neustavno djelovanje odlazećeg predsjednika države, kaže poslanik SNP-a

Optužbe da neko pokušava da uruši pravni poredak u državi od strane DPS su licemjerne. Računajući na kratko pamćenje naših građana prenebregavaju činjenice da su kukavički ćutali na neustavni treći mandat Vesne Medenice i vrlo sporni treći mandat Filipa Vujanovića, kazao je Bogdan Božović, poslanik SNP CG.

- Građani znaju da je jučerašnja odluka parlamentarne većine da usvoji izmjene Zakona o predsjedniku samo reakcija na neustavno djelovanje odlazećeg predsjednika države. 

Jučerašnje prijetnje koje smo mogli čuti od pojedinih poslanika u Skupštini Crne Gore su odraz nemoći i straha. Nadam se da nadležne institucije pažljivo prate kakve se poruke šalju javnosti i kakve posledice one mogu da izazovu - kazao je Božović.

Istakao je da će se Socijalistička narodna partija uvijek zalagati za mirno rješavanje problema unutar institucija sistema.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 22:23