Бошњачка странка / -Бошњачка странка
24/05/2021 u 10:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

БС: Уочљив пораст говора мржње

Како су саопштили, оцијењено је да је политичка ситуација у држави сложена

Предсједништво Бошњачке странке одржало је сједницу у Плаву, на којој је анализирана политичка ситуација у држави, као и активности у сусрет Конгресу БС. Како су саопштили, оцијењено је да је политичка ситуација у држави сложена, уз констатацију да се биљежи пораст говора мржње у друштву, што не доприноси смањењу тензија.

- Предсједништво је оцијенило да се супротно европским стандардима, циљно спроводи политички реваншизам, на шта је Бошњачка странка упозоравала већ мјесецима. У циљу припрема за одржавање ИВ Конгреса, Предсједништво је разматрало акте који ће бити усвојени на Конгресу. Истакнуто је задовољство да су документа која ће делегатима пред Конгрес бити презентована одраз визионарске политике Бошњачке странке. Предсједништво је једногласно донијело одлуку да се ИВ Конгрес БС одржи 13. јуна - наводи се у саопштењу.

Поручено је да Бошњачка странка наставља своју мисију.

- Јер имамо обавезу према више од 16 хиљада грађана који су нам дали повјерење, али и све већем броју оних који дају подршку политици БС. Своју снагу и јединство ћемо потврдити на Конгресу партије, који ће бити путоказ за период који слиједи- навели су они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:24