Građanska lista Budva naš grad / - BUDVA NAš GRAD
23/06/2024 u 11:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

"Budva naš grad": Saopštenje SNP-a liči na obračun sa izmišljenim neprijateljem

Iz građanske liste "Budva naš grad" reagovali su povodom saopštenja SNP Budva u kojem su, kako su naveli, iznijete neprimjerene kvalifikacije.

- Ljudi ponekad izmišljaju stvari iz različitih razloga, kao što su potreba da se zaštite, da se pokažu u boljem svjetlu, da bi ostvarili određeni cilj ili jednostavno iz zabave. Izmišljanje može biti kreativan proces ali takođe može biti i negativan ukoliko se koristi za manipulaciju ili obmanu. Time se poslužio budvanski Snp ali ne znamo iz kojeg razloga jer niko im nije kazao da su kriminalci. O tome svjedoče gradjani Crne Gore koji su čuli izjavu našeg saborca Nikole Jovanovića. Jovanović je podsjetio da je SNP Budva odmah nakon izbora saopštio da će samostalno formirati odnornički klub a sada o tome ćuti iz toga se moze izvući zaključak da ih je neko posavjetovao na takav potez. Ko, to oni najbolje znaju - kazao je Predrag Ivanović.

Uostalom, kako je kazao, "saopštenje budvanskog SNP-a više liči na obračun sa izmišljenim neprijateljem nego na reagovanje jedne ozbiljne partije koja je trebalo da bude ozbiljan partner za formiranje lokalne vlasti."

- Dobronamjerno podsjetićemo časnu partiju da svako saopštenje treba da bude precizno, istinito i da je jezgro istog pogođena tema u svim slučajevima, a poželjno bi bilo i da bude potpisano kako bi se stajalo iza izgovorenih riječi. Vjerujemo da će se brzo dozvati pameti i krenuti pravim putem, jer svima nam je interes građana na prvom mjestu - kazao je Ivanović.

SNP Budva: Jovanović ima najmanje prava da govori o kriminalnom uticaju

Na kraju pita li bi brata, prijatelja i kuma u Hristu, Krsta Rađenovića - kako se zove onaj kojem je svako dobar, od Sveta do Mila? Je li sluga taj i takav ili onaj koji je u službi građana Budve. Nikola  Jovanović je kao što dobro znate ponos svakog časnog, hrabrog,  plemenitog i kulturnog građanina Budve i to su građani potvrdili 26.maja. Umjesto što ste se usudili da vrijeđate bez ikakvog pokrića, evo prilike da dokažete na djelu da ste samostalni i da niko ne utiče na vase djelovanje. Saopštite javno da li ćete ispoštovati datu riječ, formirati poseban klub odbornika kako vam je propisano koalicionim sporazumom i saopštite da li ćete učestvovati u procesu formiranja vlasti koji je pokrenula naša izborna lista. U krajnjem: "Sve će proći, samo će istina ostati", poručuje Ivanović iz liste "Budva naš grad".

"Bratske svađe" u Budvi vraćaјu DPS u igru

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. jun 2024 13:18