Милош Челановић / - фото: СД
01/04/2022 u 11:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Челановић: “Тадићев човjек” осмислио Милоjков “Европа сад”, да би Црну Гору довео у ризик од банкрота

Дакле, магови економиjе ниjесу творци проjекта по коjем jе њихова партиjа добила име, поручио је Челановић

Бивши предсједник Србије Борис Тадић jавно у телевизиjскоj емисиjи саопштио да jе његов блиски сарадник и човjек од повjерења (назвавши га у емисиjи “моj човjек”) Горан Радосављевић, осмислио проjекат “Европа сад”-  казао је генерални секретар СД Милош Челановић.

Он jе саопштио да ова чињеница има више аспеката.

- Као прво, оголила jе тзв. експерте и њихов политички маркетинг на рачун грађана Црне Горе. Дакле, магови економиjе ниjесу творци проjекта по коjем jе њихова партиjа добила име. Само су потписом и печатом покушали да уберу политичке поене, не марећи за буџет коjи jе безмало “кратак” милиjарду (то jе онаj броj са девет нула) еура! - истакао је Челановић.

Он jе додао да jе друга страна изjаве, потврда да се о буџету Црне Горе расправљало код комшиjа.

- Тамо далеко jе одлучено да се направи екперимент или пробна верзиjа популистичко-пропагандног проjекта инстант повећања зарада, без упоришта у реалноj економиjи, и на таj начин Црна Гора доведе у опасност од банкрота! (Можда jе и Борис дао име Милоjковоj партиjи-ко зна!?) - казао је генерални секретар Социјалдемократа.

Додаје да ће посљедице овог хазардерства ће бити убрзо видљиве-већ средином године, када ћемо морати поново да се задужуjемо стотине милиона еура, коjе ће поново бити узалуд потрошене, односно неће отићи у развоj привреде коjи би требало да доведе до правог и реалног повећања зарада, већ ће бити намjењене директно за потрошњу односно “крпљење” рупа у буџету".

- Све ово не дотиче фантастичну троjку коjа и даље само скупља печате у пасошима путуjући приватним авионима по свиjету-наравно о нашем трошку драги суграђани! (Нема више таксиjа у рекламне сврхе) - закључује Челановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 17:53