/ - фото: Црно на бијело
13/10/2021 u 11:53 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Црно на бијело: Бечић да сазове сједницу Скупштине како бисмо изабрали Тужилачки савјет

Ево прилике да остале колеге из владајуће већине покажу да им приоритет нијесу функције и борба за фотеље, закључују из Црно на бијело

Посланички клуб Црно на бијело позива предсједника Скупштине Црне Горе Алексу Бечића да хитно сазове сједницу Парламента са првом тачком дневног реда - изгласавање Тужилачког савјета. 

- Пандора папири још једном су непобитно показали због чега је неопходна апсолутна реформа Тужилаштва, како не би, као многе до сада, завршила у фиокама. Крајње је вријеме да се, као власт, понесемо одговорно према грађанима Црне Горе и испунимо обећања која смо дали током предизборних кампања, а која се односе на дуго очекиване промјене и реформе тужилаштва, како би многе афере које су деценијама потресале Црну Гору добиле епилог какав заслужују- казали су из посланичког клуба Црно на бијело. 

Како су навели из тог Клуба посланика, свако пролонгирање изгласавања новог Тужилачког савјета значило би да неко свјесно блокира Црну Гору на њеном европском путу и опструира борбу против организованог криминала и корупције. ,

- Ево прилике да остале колеге из владајуће већине покажу да им приоритет нијесу функције и борба за фотеље. Још једном позивамо предсједника Скупштине да без одлагања закаже сједницу Скупштине Црне Горе како бисмо изгласали нови Тужилачки савјет- закључују из Црно на бијело.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 11:37