Давидовић / Фото: Лазар Ружић
25/08/2021 u 15:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дака се покајао због Фејсбук статуса: Нећу се мијешати у црквена питања

Објава од јуче није мој лични став, већ једног појединца који је имао приступ Фејсбук страници, реаговао је никшићки бизнисмен

Пошто је јуче на званичној Фејсбук страници лидера Народног покрета Миодрага Даке Давидовића објављен опречан став, у ком је наводно никшићки бизнисмен казао да га бројни свештеници из Црне Горе бришу из пријатеља, Давидовић је саопштио да се ограђује од те изјаве. 

Давидовић љут на свештенике: Све што је митрополит Амфилохије градио сте деградирали

- То није мој, већ нажалост лични став једног од појединаца који је имао приступ овој страници и без лоше намјере изнио своје мишљење кроз текст извијесног Лазара Вујовића који је цитирао. Ја, Миодраг Дака Давидовић, се овом приликом ограђујем од сваке одговорности за садржај који је објављен јуче на овој страници- стоји у кратком саопштењу. 

Давидовић је поручио да се неће мијешати у кадровска и персонална рјешења унутар цркве. 

- Сматрам да то није моја обавеза нити сам тога као њен пријатељ достојан- поручио је он. 

Јучерашња објава на страници је избрисана, а у њој стоји Давидовићев стаб да "све што је митрополит Амфилохије градио свештеници су уништили и деградирали, а од 30 година његовог наслеђа све су расточили". 

image

Фото: Скриншот

- Фото: Скриншот

- Блокирају ме свештеници, бришу ме из пријатеља тобоже вјерници који о вјери и о Цркви појма немају. Шта је сљедеће, хоћете ли да ме искључите из Цркве? Само напријед, Христа у мени да искључите не можете. Глас истине у мени да искључите нећете. И не зовите ме на послушење. Ја да гледам како Христову Цркву растачу и понижавају и да ћутим, нећу. Ђуровић вам је достојан и непогрешив, а Гојко Перовић недостојан?- пише у објави.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 10:59