/ - Приватна архива
29/12/2021 u 12:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Даниловић: Колеге ће гласати за интерпелације, то су предлози Ђукановићевих клубова

Плашим се да ће неки, мада ријетки, још и да се спуште и на "њихово уже". Овога пута ће се уже претргнути, навео је Даниловић

Лидер Уједињене ЦГ, Горан данилови, казаоје да му министра Радуловића не би било жао - вјерује да би у реконструкцији био међу првим предложима за смјену.

- Да не детаљишемо зашто? Ипак, ни њега нам не би требали мијењати они који су нам покушали промијенити и историју и ДНК.  Колеге ће, међутим, данас гласати за интерпелације у вези са радом Братићке и Стијовића!? То су предлози Ђукановићевих клубова. Треба бити сложан у правцу реализације Меморандума?  И нека! Треба припријетити својима кад већ немамо слоге и памети да расклимамо до краја ДПС машинерију.  Питам само колеге шта мисле како би они прошли прошли када би грађани имали уставно право да покрену интерпелацију појединим посланицима и посланицама?  Уједињена ЦГ ће се залагати и условити  да у измјенама Закона о избору одборника и посланика добијемо отворене листе и да се посланици директно бирају од стране грађана. Ако смо раније били опрезни, с правом, након што је ДПС поражен треба направити кључни искорак и "отворити листе за гласање"! Многе би потом било срамота да било кога смјењују- навео је у саопштењу.

Како је казао,  када су бранили Лепосавића, ваљда из властитих и политичких принципа, говорили су да им ДПС неће смјењивати министре ма колико били незадовољни њиховим радом.

- Ипак, изгледа да хоће. И да се разумијемо, није до ДПС-а, него до нас! Они се нису промијенили, макар не на боље, него смо се ми стропоштали на њихов ниво. Плашим се да ће неки, мада ријетки, још и да се спуште и на "њихово уже". Овога пута ће се уже претргнути- навео је Даниловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

15. april 2024 14:27