Горан Даниловић / УЦГ
15/01/2022 u 14:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Даниловић: Не рачунаjте на нас

Лидер Уједињене је истакао да неће ићи на мобу губитницима нити ће подупирати чиjе год болесне политичке амбициjе

Уjедињена ЦГ неће учествовати у малтретирању побjедничке већине од 30. августа 2020. Нећемо се играти политике и правити циркус, а нећемо ни допустити да се, макар без наше jавне осуде и отпора, а толико можемо, праве погубне комбинациjе око рушења постоjеће Владе и изгласавања нове уз помоћ ДПС-а, каже Горан Даниловић, лидер Уједињене.

- Ми нећемо ићи на мобу губитницима нити ћемо подупирати чиjе год болесне политичке амбициjе.

Нећемо гласати за неповjерење Влади, а ова влада jе више оних коjи хоће да jе руше, него што jе наша. Нас у "свjетлу европску будућност" неће водити они коjи су Црну Гору стрпали у мрак и затвор коjи траjао скоро три децениjе - наводи се у Даниловићевом саопштењу.

Како истиче, понуда Уједињене колегама jе jасна и одавно jе на столу: "сjеднимо да се договоримо у оквиру већине од 41, да се договоримо и да нам обjасните шта хоћете, а да нам поруке не шаљете преко медиjа".

- Можете на састанак да позовете и колеге из мањинских странака коjе су са неким од вас потписали Меморандум, ако њима ниjе испод части да разговараjу са већином и ако немаjу намjеру да нас демократски едукуjу?

Од 30. августа 2020. постоjи четрдесет гласова за рушење Владе - циjело вриjеме им фали само jедан. Нема потребе да се криjемо и мудруjемо на нивоу полусвиjета.

Додаjте таj jедан, или колико jош треба за маскирање, и прекините ово мучење и прљање свих.

И не брините; народ ће наћи начин да вам се захвали, по заслузи - истакао је Даниловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 08:54