Ник Ђељошај / - Архива
29/05/2022 u 20:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђељошај: Црна Гора мора да има добре односе са БиХ, Србијом, Косовом, Албанијом и Сјеверном Македонијом

Охрабрујем Дритана да настави да гради добре односе са комшијама. Европски партнери и САД траже да виде регионалне лидере који сарађују и не производе проблеме, наводи он

Предсједник Општине Тузи Ник Ђељошај поручује на свом Фејсбуку налогу да су дупли стандарди и дволичност веома лоше навике.

-Дритан је позван на састанак регионалне иницијативе “Отворени Балкан” и најавио да ће наравно да присуствује! Крајем 2019. године је на сличном састанку учествовао на позив и предсједник државе Ђукановић. И требало је да учествују Ђукановић тада а и данас Дритан-објавио је Ђељошај на свом Фејсбук профилу и додаје да "када је Ђукановић учествовао нико се није чуо".

Даље наводи:"Није било реакције ни политичких партија а ни ових квази интелектулаца који се јављају са текстовима за једну дневницу. Задњих дана када Дритан учествује, изједрише се саопштења и напади на Дритана… паметноме све јасно !Црна Гора мора да има добре односе са БиХ, Србијом, Косовом, Албанијом и Сјеверном Македонијом и охрабрујем Дритана да настави да гради добре односе са комшијама!Европски партнери и САД траже да виде регионалне лидере који сарађују и не производе проблеме".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 01:22