Демократска Црна Гора / - фото: Демократска ЦГ
06/03/2022 u 15:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Толико jе оjачао квалитет ДПС-а да су за носиоца проjекта поставили Абазовића, а Jоковића за виценосиоца проjекта

Зато сте се и изгубили, зато сте се и преплашили, гледате очима криминалаца и таjкуна па су вам синоћни мирни и демократски протести били рушилачки, поручиле су Демократе

Jуче УРА, данас ДПС. Jуче покушаjи УРЕ да се протест сприjечи, данас покушаjи ДПС-а да се омаловаже грађани. Или што би Мило рекао за УРУ, права “битанга политика”, у овом случаjу и jедних и других.

- Барска УРА брани барски ДПС, а барски ДПС брани барску УРУ. Односно, ДПС како сам каже брани битанге, шибицаре, издаjнике и слуге медиjских рекеташа, а УРА криминалце, пећинске националисте, корупционаше, мафиjаше. Лиjепо сте jедни друге почастили и jедни о другима рекли све што вам и припада и зато што сте исти, зато сте се и удружили против слободног народа, па сте сад све то само jош на квадрат. Него да вас подсједтимо шта jе ДПС Абазовићу у Улцињу поручио: “Не може УРА побjеђивати на jаслама четничке идеологиjе”, а онда сте се са тим истим како ви кажете четницима удружили у Улцињу и Црноj Гори. Тако сте се удружили у Бару и jуче и данас, а тако ћете се удружити и током маjских избора, гдjе вам слиjеди прави правцати дебакл. Досљедност вам jе jача страна, а риjеч вам вриjеди таман колико Светозару Маровићу образ - поручиле су Демократе.

Они су истакли да су се поjедини болесни умови у УРА и ДПС ових дана удружили како не би поjединачно спиновали, jер како наводе, немири стануjу само у њиховим изопаченим умовима и болесним намjерама.

- Сви избори до сада су вам показали гдjе вам jе мjесто. Поразили смо вас у свакоj општини, па сад можете и “битангу”, како сте га од милоште звали, ставити на чело листе и на чело партиjе, али опет и опет ћете бити само губитници. Таj малер губитника ће вас траjно и вjечно пратити. Показали су вам на десетине хиљада грађана Црне Горе гдjе jе, како ви сами кажете битангама и криминалцима мjесто, у ћошак, гдjе можете само да се играте са своjим џоjстик партиjама УРА-ом и СНП-ом - казале су Демократе.

Додају да је за очекивати jе да баш шверцери ових дана гласно кукаjу за Луком Бар и да ће тек да кукају и за Луком али и за барском Општином, jер када Демократе тамо дођу, тада ће морати да врате све оно што су за 30 година покрали и узели народу.

- Него, када говоримо о квалитету, толико jе оjачао квалитет ДПС-а да су за носиоца проjекта поставили Абазовића, а Jоковића за виценосиоца проjекта. Постали сте права циркус партиjа - истакли су из Демократске Црне Горе.

- Ђуричићу, Ви сте нажалост само само jедан гласноговорник оних Барана коjи ниjесу никада били са народом већ само са таjкунима и криминалцима, распродали и упропастили наше фабрике и предузећа. Истих оних коjи су некад били на Абазовићевом списку, а сада му наjављуjу подршку у парламенту. Зато сте се и изгубили, зато сте се и преплашили, гледате очима криминалаца и таjкуна па су вам синоћни мирни и демократски протести били прво рушилачки, а данас их у недостатку других аргумената покушавате омаловажити. Е па баш ти, слободни и непоткупљиви грађани Бара ће вас на маjским изборима декласирати и послати у вjечну опозициjу - поручиле су Демократе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 20:38