Демократе, лого
20/07/2021 u 21:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Прича ДПС-а о Сребреници је нељудска и аморална

Нема већег лицемјерства од ДПС-а кад причају о српском свету, а друже се и обилно послују са Александром Вучићем, закључују они

Небитно да ли је на власти или у опозицији, политички нокаутирани ДПС је партија која је препозната по три константе: прва је та да им је лаж модус операнди, друга је да су урадили све што могу и знају да опљачкају и униште ову земљу, а трећа је да их увијек „краси“ накнадна памет. То су поручиле Демократе у регаовању поводом данађњег саопштења ДПС-а.

ДПС Никшић: Одлука Демократа да не подрже смjену Ковачевића, одраз њиховог лицемjерjа

-Прве двије смо елаборирали безброј пута и оне су саме по себи аксиом. Трећа је пак веома занимљива, и огледа се у следећем. За почетак, сјетимо се ДПС-овске трагикомедије у виду скорашњег предлога измјена Закона о унутрашњим пословима због, како кажу, „деполитизације полиције“. Само 30 година им је требало да предложе закон који би деполитизовао полицију. Дакако, чиста је случајност што је то баш сад...Него, чак и споменуто је права ситница.Било ко други да отвори тему Сребренице, стали бисмо и добро се замислили. Али када то ради ДПС, нама прво падне на памет како су исти они, баш у тренутку трагичних дешавања, криомице од Милошевића и Булатовића горивом, а вјероватно и другим видовима услуга, помагали Караџићу. Дакле, свака прича ДПС-а о Сребреници је прије свега нељудска и аморална, и никако није усмјерена на постизање било какве правде или добра, већ је искључиво у функцији деструкције-наводе Демократе.

Додају да "затим нам на памет пада пар занимљивих цитата који су били одраз идеологије и програма потрошеног ДПС-а. За ову прилику, цитираћемо вјечног господара ДПС-а, Мила Ђукановића: н"Наглашена брига за Црну Гору је само димна завјеса иза које се крије мржња према увијек 'потенцијалном окупатору' - српском народу."“Што се тиче страха од Србије, тиме покушава политички манипулисати један број људи, насљедника усташоидне политике Секуле Дрљевића и Савића Марковића Штедимлије, политике разбратништва са српским народом. У својој заслијепљености мржњом, они измишљају етногенетске теорије о томе да смо из Мале Азије, причају како је наше писмо латинично а вјера нам католичка... И то све с намјером да докажу нашу аутохтоност и посебност у односу на Србе”

Истичу да "кад побројано - које је иначе само "кап у мору" његове радне биографије - ријеши ДПС с Милом Ђукановићем, господаром њихових умова и карактера који их је као лутке проводио кроз свакакве промјене онда кад је то њему било од користи, да се јаве да разоварају о свему.

-Јер нема већег лицемјерства од ДПС-а кад причају о српском свету, а друже се и обилно послују са Александром Вучићем, бојкотују Скупштину са Андријом Мандићем, организују протесте са ДФ-ом...мало ли је?-закључију они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 05:40