Демократска ЦГ - Лого / - Демократе Лого
21/01/2022 u 17:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе СНП-у: Срећан пут у политичку пензију, кажите грађанима колико сте узели од 21 милиона

Како истичу, наjжалосниjе jе то колико се плаше реакциjа свог чланства, кад и поред наjочигледниjе издаjе на пресмиjешно неспретан начин и даље покушаваjу да порекну шта раде

Дакле, по нервозном тумачењу Коалициjе за 21 милион, СНП-у и Дритану Абазовићу, Зденка Поповић jе опструирала истрагу убиства Душка Jовановића, па су они потрчали пут ДПС-а да им они припомогну у расвjетљењу тог злочина, поручују Демократе. Вjероватно су, како додају, ишли логиком, могуће да су они наредили, па ће нам рећи ко jе опалио метак.

 - То jе врхунац лицемjерjа и неморала руководства СНП-а и Дритана Абазовића. И да ниjе трагично, било би пресмиjешно до коjе мjере су се овиљуди поклонили пред 21 милионом.   Тужно jе данас сваком дугогодишњем борцу против мафиjе иза ових људи и њихових изjава гледати лого СНП-а, и свjедочити моралном суноврату данашњег руководства. Претужно и поразно, на шта су свели име те некад велике и снажне партиjе, препознате по бескомпромисноj борби против мафиjе, дакле оних коjима Jоковић данас трчи под скуте - наводе Демократе.

Како истичу,  наjжалосниjе jе то колико се плаше реакциjа свог чланства, кад и поред наjочигледниjе издаjе на пресмиjешно неспретан начин и даље покушаваjу да порекну шта раде. Нико ниjе луд, господо, све се данас види. А вама срећан пут у политичку пензиjу. Тешко сте издаjничко бреме преузели на очито неjака и изазову недорасла плећа.   Него, кажите ви лиjепо грађанима колико од 21 милиона jе за издаjу припало вама, да бар људи знаjу колико кошта брукање имена некада великог СНП-а - закључују Демократе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 15:12