Демократска Црна Гора / - фото: Демократе
04/06/2022 u 20:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Свакоме је постало непријатно од Јоковићевог позивања на част

Демократе наводе да се јавља човјек коме се у последњих пола године само једном - и то нехотице! - отело да изговори истину

Ево јавио се и творац најмудрије економске мисли, која гласи: “Питам се зашто је могуће копати угаљ у Пљевљима и продавати га, а није могуће посјећи дрво и продати га”, због које је предмет спрдње, познат на регионалном нивоу. Вјероватно на то мисли кад прича о “никад већем међународном поштовању”, поручиле су Демократе потпредсједнику Владе Владимиру Јоковићу.

 - Али нема мјеста чуђењу када то долази од човјека који се са потпредсједника Владе и министра пољопривреде руга онима који саде паприке. Нема мјеста чуђењу кад то долази од продавца патика, који је за вријеме ДПС власти зарадио милионе, само треба да откријемо и како? Ако лаже коза, не лаже рог: ево, томе и свједочимо и сада, па питамо: ко је Јоковићу и како дао кредит од 220.000 еура са мјесечном ратом од 120 еура? Што заправо значи на 1833 рате, или на 153 године. (доказ шаљемо у прилогу овог саопштења). Да ли у овом грму лежи зец издаје народа Црне Горе? - упитали су они.

Демократе наводе да се јавља човјек коме се у последњих пола године само једном - и то нехотице! - отело да изговори истину.

 - Када је за фамозни Меморандум који је био увод у издају народне воље, казао како то “нико нормалан не би потписао”. Шта очекивати од човјека који је преварио и слагао сваког бирача СНП-а и због личних комплекса и личне користи формирао власт са ДПС-ом, са онима који су хапсили, прогањали и отпуштали чланове и симпатизере СНП-а. Оне, који су се годинама жртвовали у борби против коруптивно-криминалног режима. Шта очекивати до човјека који је подржао одлуку да посланица ДПС-а позната по хајдучком покуају преузимања власти у Будви заузме позицију предсједнице Административног одбора, да Спичановић буде помоћник директора АНБ-а, а да функционери ДПС-а заузму позиције помоћника министара? Шта рећи, осим превара! - наглашавају они.

Како истичу, сваком је више непријатно од тог усиљеног, пренаглашеног позивања на част.

 - Толико је то постало дегутантно, да је Јоковић једини који у Црној Гори то изговара озбиљно, док је свима осталима то постало предмет спрдње. Јер, познато је да толико позивање на част искључиво свједочи о голом бешчашћу и прикривеним намјерама које се остварују продајом сопственог образа - закључују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 10:50