/ Фото: Демократе
11/03/2022 u 11:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Демократе: Зороњићку ДПС називао "тамо нека жена са улице", а сада је пошла са њима

Нијесмо очекивали да останете у партији човјека који у улози потрчка београдских власти тајно одлази у Београд, кажу Демократе у саопштењу

Демократска Црна Гора, на челу са Алексом Бечићем, поручила је посланици УРА Суади Зороњић да нису очекивали од ње да остане у партији "чији шеф одлази на скупове Ноћних Вукова и ектремистичких организација који Муслимане, Албанце и Бошњаке, најгрубље вријеђају на националној и вјерској основи".

- Посљедња сте особа за коју смо помислили да ће пристати да потпише саопштење издајничког дуа Абазовић-Јоковић. Пристали сте да колегијални и поштени однос и комуникацију са својим доскорашњим колегама из парламентарне већине, замијените изразом непоштовања, незнања и безобразлука- тврде из Бечићеве партије. 

Демократе су реаговале пошто је Зороњић позвала Бечића и једног од лидера Демократског фронта (ДФ) Андрију Мандића да, како је казала "уложе минимум напора и закажу сједницу Скупштине, како би се омогућило умањење акциза на гориво".

Зороњић поручила Бечићу и Мандићу: Покажите бригу према грађанима, не блокирајте смањење акциза

- Нијесмо могли ни наслутити да ће Зороњић отићи са ДПС-ом и СД-ом, односно онима који су је умјесто са уважена посланица ословљавали са “тамо нека жена са улице”. Је л' се сјећате, госпођо Зороњић тих примитивних испада колега са којима сада чините прекрајате изборну вољу? Нијесмо очекивали да останете у партији човјека који у улози потрчка београдских власти тајно одлази у Београд по мишљења, који на дневном нивоу комуницира са њима и договара састав издајничке 43. Владе Црне Горе. Нијесмо очекивали да коректна колегиница Зороњић буде дио обмањивачке екипе Абазовић-Јоковић, која грађане доводи у заблуду не би ли преварила предсједавајућег Скупштине да закаже сједницу на којој би политичким насиљем група превараната преузела власт- додају Демократе у саопштењу. 

Зороњићки су такође поручили да "не варају народ, јер није народ блесав".

- Уважени грађани, спремни су да ово понављају сваки дан по пет пута како би вас преварили и обманули, зарад реализације свог издајничког плана. Очекујте још једно саопштење вечерас, па још једно ујутру, па тако редом све док не помисле да им је манипулација успјела- закључују Демократе. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 05:44