Демократе Црна Гора / - ФОТО: Демократе
22/01/2022 u 18:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Деморкате поручују УРА: Умјесто лажи, кажите ко вам је нудио 21 милион еура

- Друга је бестидна лаж да смо било када било кога назвали "шиштаром", или да је наш предсједник подржавао фашистицке покличе - наводе Демократе

У паничном страху због издаје коју спроводе и у којој су разоткривени, ГП УРА наставља у примитивном маниру псовки који је манифестовао на сједници Одбора за безбједност њихов шеф посланичког клуба да сије лажи, подвале и обмане, поручили су из Демократске Црне Горе.

 - Прва је лаж да смо ми вас позвали на састанак. Потпуно је супротно. Ваш предсједник је најавио синоћ у емисији да, на основу договора који има са ДФ-ом, планира да разговара са нама ако будемо хтјели, а и још један број колега из парламентарне већине је најавио иницирање разговора. Знајући да је то још једна ДПС замка  свима смо поручили да је наш предуслов за било какав разговор да се писано сви обавежемо да нећемо са ДПС-а улазити у било какве комбинације или варијанте, јер вам ништа не вјерујемо - наводе Демократе у реаговању упућеном УРА.

Међутим, како доддају захваљују УРА што су примитивним саопштењем потврдили да не може да се обавеже да са ДПС-ом нећете правити нове Владе или скупстиншке већине, јер сте самим тим очито у пакту и чврстом загрљају са  Петром Ивановићем, Браном Гвозденовићем и другим “европејцима”. 

  - Друга је бестидна лаж да смо било када било кога назвали "шиптаром", или да је наш предсједник подржавао фашистицке покличе. Ово је доказ да је Абазовић намјерно упао у масу како би исценирао конфликт, у маниру најбољих ДПС оперативаца, са циљем изазивања хаоса, али му то није пошло за руком. А, имајући у виду да је ваш шеф посланичког клуба био спреман на сједници Одбора у сред Скупштине Црне Горе да каже свом колеги посланику да је “пи…” онда овакве гадости, монструозности, лажи и подлости не треба никог да чуде. Кад сте ово спремни да изговорите и овако да лажете, онда нас не чуди што молите ДПС да вам подржи мањинску Владу и што сте спремни да издате изборну вољу грађана - наглашавају они.

Демократе наводе да им нуде да врате мандат и све фотеље народу, а УРА као партија која са три посланика има пола Владе и која је под плаштом експертске Владе истиснула све друге из Владе, сада хоће да са ДПС-ом срушите ту Владу и као прави политички халапљивци којима никада није доста добију још фотеља уз помоћ ДПС-а, бјежећи од избора и плашећи се народне воље.

 - Како је лијеп осјећај када можес да у секунди одговориш на питање хоћеш ли у било којој варијанти са ДПС-ом и када се ни у једном тренутку не плашиш воље народа, већ можеш поносно прошетати Црном Гором и погледати сваког у очи. Да је некима да имају тај осјећај и ту слободу.  Него, умјесто гадних лажи које пласирате, кажите ви нама ко вам је нудио 21 милион еура? - упитали су они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 03:11