/ Фото: Д.Ј.
07/03/2022 u 13:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

ДПС Беране критикује локалну власт: Запустили сте град због ваших похлепа

Захваљујући Демократама, СНП-у и ДФ-у Беране је град без економске перспективе, тврде из ове опозиционе партије

Општински одбор ДПС-а у Беранама критиковао је локалну власт у овом граду коју чине ДФ, СНП и Демократе, наводећи да су због својих похлепа запустили и уништили Беране. 

- Одлазећа беранска локална власт за собом оставља уништени град, па ће бити потребно доста времена да Беране постану средина угодна за живот. Ова неодговорна локална власт, удружена посљедњих 14 мјесеци са некомпетентном и незнавеном Владом, чинила је све да задовољи личне и партијске интересе, а да јој интереси свих грађана и општине буду у другом плану.  Захваљујући тим похлепама данас, нажалост, имамо комунално неуређен и запуштен град са мноштвом дивљих депонија, град без економске перспективе и визије развоја- наводе из ДПС-а. 

Из опозиционе партије наводе да од 365 дана више имамо оних у којима нема воде за пиће, а неодговорна локална власт није по овом питању предузимала никакве кораке.

- Овај горући проблем су „рјешавали“ само обавјештењима да вода није за пиће, а све остало је био мук. Запуштени градски паркови, тргови, тротоари и фасаде у центру града остављају слику разрушеног града, средине без одговорног домаћина и власти, што не чуди када су њима важније свјетске теме од оних обавеза које су преузели својим мандатом. Презапосленост нестручним лицима у локалним предузећима и установама, као и у Општини, те недопустиво низак буџет за развој и изградњу инфраструктуре града и злоупотреба егализационог фонда само комплетирају лошу слику одлазеће беранске власти. Локални избори су прилика да промјеном ове неодговорне власти почну да се рјешавају нагомилани проблеми. Програм и изборна листа Демократске партије социјалиста, коју чине образовани, искусни и млади људи гарантују убрзан развој града на свим пољима и превазилажење свега онога што су биле кочнице напретку ове средине- закључују у ДПС-у. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 09:10