/ фото: ДПС Будва
08/07/2021 u 17:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Будва: Микијељ ћути, Блажо се “прави мртав”

Микијељ је, такође, лупио и остао жив, да се иначе никада не би ни бавио као директор Морског добра темом стандарда безбједности и чистоће на плажама да му на то ДПС није скренула пажњу?!, истакли су из ДПС-а.

Општински одбор ДПС Будва саопштио је да док се предсједник Управног одбора ЈП “Морско добро” Блажо Рађеновић не оглашава, директор Младен Микијељ се нашао увријеђен,

- И ужаснут зато што му је адресирана одговорност у вези са хаосом који тренутно влада на некад репрезентативним купалиштима на обали, која су раније испуњавала највише стандарде свјетског туризма. Микијељ је, такође, лупио и остао жив, да се иначе никада не би ни бавио као директор Морског добра темом стандарда безбједности и чистоће на плажама да му на то Демократска партија социјалиста није скренула пажњу?! У преводу, Микијељ није имао намјеру да се мијеша сам себи у посао- истакли су из ДПС-а. 

Како су анвели, пошто се из приложеног види да позитивно "дјелујемо на младог Микијеља и подстичемо његов рад, морамо поново да га питамо: да ли сте коначно утврдили ко је надлежан за трагичну смрт купача на плажи на Светом Стефану?".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 15:03