Демократска партија социјалиста / - фото: ДПС
15/03/2022 u 18:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Будва: Неспособни кадрови ДФ-а и Демократа гурнули Будву у увођење принудне управе

Како наводе, евидентно је да је Будва талац или “још боље рећи жртва овакве неодговорности”

Данашњи изнуђени перформанс предсједника Општине Будва Марка Царевића још једном је потврдио оно што Општински одбор ДПС Будва истиче дужи временски период. На челним позицијама у Општини налазе се неодговорни и неспособни кадрови ДФ-а и Демократа, који су зарад својих функција и битке око фотеља, гурнули наш град пред увођење принудне управе, а туристичку сезону коју дочекујемо никада неспремнији, пред амбис, саопштио је Клуб одборника ДПС Будва.

Како су истакли овакву небригу о сезони и грађанима који живе од те исте сезоне је незабиљежена до сада.

 - Јасно је да будванске челнике овај проблем не тангира, с обзиром на то да смо ушли у шесту годину свађа и трзавица између ових коалиционих “партнера”. За то вријеме из општинског буџета утрошено је преко 163 милиона еура, а да ни они сами не знају гдје је конкретно новац грађана отишао -  истичу у саопштењу.

Како наводе, евидентно је да је Будва талац или “још боље рећи жртва овакве неодговорности”.

 - Једино што им је пало на памет је да сада у помоћ зову Алексу Бечића, да са централе погура своје одборнике, када су се, како већ рекоше на данашњем перформансу, ријешили реметилачког фактора у лику одлазећег предсједника Скупштине општине Крста Радовића. Морамо их подсјетити да имају већину од 21 одборника, а посебно их подсјећамо да смо већ у половини мјесеца марта, да је сезона на прагу, те да је крајње вријеме да се уозбиље и да крену нешто да раде. У супротном нек се разилазе и нек врате кравате које су размијенили пред задње изборе једни другима, а грађанима Будве мандат - закључују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 06:57