Савјет младих ДПС-а / - фото: лого ДПС-а
30/04/2022 u 09:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Именовање Шуковића за шефа СПО освета нашој партији

Скандалозно је да се постављењем на одговорну позицију првог полицајца у борби против организованог криминала, рехабилитују људи који су показали личну неодговорност, због чега су кривично процесуирани, притварани и правоснажно осуђени, поручују из ДПС-а.

Демократској партији социјалиста (ДПС) именовање вишег полицијског инспектора Предрага Шуковића за новог начелника Специјалног полицијског одјељења (СПО) види као освету према тој странци.

- Именовање Предрага Шуковића, особе која је правоснажно осуђена због пријетњи тадашњем премијеру, а тренутно посланику, Душку Марковићу, на мјесто шефа СПО, показује да систем који персонификује актуелни премијер, и даље показује тенденцију освете према ДПС и промовише кадрове који посједују ову карактеристику. Скандалозно је да се постављењем на одговорну позицију првог полицајца у борби против организованог криминала, рехабилитују људи који су показали личну неодговорност, због чега су кривично процесуирани, притварани и правоснажно осуђени - поручују из ДПС-а.

Предраг Шуковић начелник Специјалног полицијског одјељења

Кажу и да то није никакав „инклузиван“ модел владавине.

- Већ прилично политички перверзан и неморалан, посебно имајући у виду да је главни идејни творац оваквих и сличних кадровских рјешења, у позицији одлучивања искључиво нашом политичком вољом. Уосталом, овакву осветничку матрицу коју очигледно и даље промовише актуелни премијер, покушала је да форсира и претходна влада, па је завршила неславно, и урушила се - поручују из ДПС-а.

Подсјећају на пословицу која каже да се паметан човјек учи на туђим грешкама, а онај који то није на сопственим.

- Надамо се да у новој власти има довољно памети да у најкраћем могућем року заустави праксу инфериорне освете према ДПС-у и потрагу за кадровима који су спремни да се тим активностима баве - поручују из ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

25. april 2024 14:10