/ Фото: Дан
06/01/2022 u 17:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Коалиција "За будућност Мојковца" мрзи нашу партију

Са јасном визијом развијали смо Мојковац и трасирали пут за капиталне развојне пројекте, тврде из опозицвионе партије

Мржња према нашој партији и негаторски однос према Црној Гори једини је заједнички именитељ актуелних носилаца власти у Мојковцу, тврде из Општинског одбора ДПС-а. 

- Више је него упитно какву добронамјерну политику ће пласирати грађанима Мојковца једна коалиција којој је заједнички именитељ мржња према ДПС-у и негаторски однос према држави Црној Гори. Са јасном визијом развијали смо Мојковац и трасирали пут за капиталне развојне пројекте као што је започета изградња Ски центра Жарски, али и многих других инфраструктурних пројеката, подршке пољопривредницима и развоју малих и средњих предузећа. Према томе, плашимо се да ће једини ћорсокак у који ће Мојковац запасти онај у који ће га довести различите идеологије и неусклађени програми актуелних носиоца власти- поручују из опозиционе партије Мила Ђукановића. 

Осврнули су се иу на новог предсједника Скупштине општине Мојковац Марка Јанкетића за ког тврде да је неко ко годинама уназад живи и ради у Будви, а притом је био одборник у СО Мојковац.

- Он је најмање позван да говори о квалитету живота у нашем граду.Подсјећамо Вас да је ДПС у Мојковцу освојио највише мандата и то 14 што јасно говори да највећу подршку грађана и даље има наша партија тако да ћемо наставити  да се боримо за добробит нашег града истом мјером као и до сад, и тиме оправдати подршку коју су нам грађани дали- закључује ДПС у саопштењу. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:34