/ - ДПС
17/09/2021 u 13:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Моjковац: Изборни триjумф ДПС-а у Моjковцу, означиће почетак краjа УРА

Истичу да се не може политика заснивати на оптуживању других. Да би се опстало на политичкоj сцени, потребно jе много више. Потребни су, приjе свега људи, а онда и велики рад

Jуче се саопштењем огласио моjковачки политички лицемjер Иван Ашанин. Ничим изазван, обрушио се на ДПС и на наше угледне чланове. Мисли да ће отужним изjавама, заснованим на лажима, спасити партиjу, коjоj припада, од сигурне пропасти напредстоjећим изборима у Моjковцу, саопштио је Општински одбор ДПС Моjковац.

- Стицаjем околности, односно игром броjева, његова партиjа jе ушла прошли пут у локални парламент. По резултатима са парламентарних избора то jе много далеко од уласка у локални парламент. Сада, на локалним изборима, убиjеђени смо да ће имати знатно слабиjи резултат и од парламентарних избора - наводе у саопштењу.

Истичу да се не може политика заснивати на оптуживању других. Да би се опстало на политичкоj сцени, потребно jе много више. Потребни су, приjе свега људи, а онда и велики рад.

- ДПС jе партиjа коjа се, без дилеме, може подичити тиме да има наjбоље људе. И у Моjковцу и у свим другим градовима. Ово jе логично, jер смо већ доста година наjjача партиjа у Црноj Гори, коjа окупља наjбоље кадрове. Jедан од њих jесте Веселин Вељовић, коjи jе био и остао jедан од наjугледниjих Црногораца овога времена. Залуд опањкавања Ашанина и њему сличних, Вељовић остаjе понос Моjковца. Исто као што су неки застиђе Моjковца - пише у саопштењу ООДПС Мојковац.

Са друге стране, истичу, Ашанин и његови малоброjни, али зато или баш зато врло гласни истомишљеници, никако не желе да виде рад и средства коjа су уложена у Моjковац у претходним годинама, а нарочито у задње четири.

- Моjковац jе град коjи се препородио у свим сегментима. Моjковац по уређености комуналне инфраструктуре представља свиjетли примjер у овом диjелу наше државе. Моjковац jе град у чиjи развоj су уложена и улажу се огромна средства, од коjих ће грађани врло брзо почети да осjећаjу бенефите. Све jе то резултат дугорочне и промишљене политике ДПС-а, коjа се не базира на празним причама и нападима политичких противника, већ на принципима развоjа модерних европских градова.

Зна Ашанин да грађани Моjковца то препознаjу. Зато jе нервозан и у тоj нервози се служи коjекаквим подметачинама - наводи се у саопштењу.

- Али, као што рекосмо, неће му то проћи. Ни њему, ни скупини коjу представља, скупини издаjника коjи су окупљени у покрету УРА. Такви људи и таква политика, немаjу будућност. Они нестаjу са политичке сцене Црне Горе у шта се ових дана могла увjерити циjела црногорска jавност. Избори у Моjковцу, без икакве сумње, биће jош jедан триjумф ДПС-а, а почетак краjа покрета за издаjу Црне Горе, под називом УРА - истиче мојковачки ДПС.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 03:16