/ - Фото: Општина Мојковац
28/04/2022 u 14:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Општина Мојковац одржала састанак након дојава о бомби: Безбједносна ситуација стабилна

Подсјетимо, дојава о подметнутом експлозиву стигла је на мејл адресу неколико мојковачких школа и Општине Мојковац

На иницијативу предсједника општине Мојковац, Веска Делића, данас је одржан састанак са начелником ЦБ Мојковац, Раденком Дубаком, вд командиром Службе заштите и спашавања, Маринком Медојевићем, вд. командиром Комуналне полиције Милетом Шутовићем и шефом Кабинета Александром Мрдаком, како би анализарили јучерашњу ситуацију која је настала након лажне дојаве о бомби.

-Подсјетимо, дојава о подметнутом експлозиву стигла је на мејл адресу неколико мојковачких школа и Општине Мојковац. Брзом интервенцијом надлежних, сви ученици, дјеца из вртића и запослени безбједносно су евакуисани.На састанку је констатовано да је безбједносна ситуација у Мојковцу стабилна, те да ће у наредном периоду надлажни органи у сарадњи са Општином Мојковац  итезивирати сарадњу у циљу унапређења заштите и безбједности грађана- наводе у саопштењу.

Такође, анализиран је и горући проблем непрописног паркирања на површинама којима то законом није предвиђено, те је договорено да се у наредном периоду предузму неопходне радње како би се тај проблем ријешио.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 03:47