Лого ОО ДПС НК / - ДПС
14/06/2021 u 13:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Никшић: Скрнављење споменика jедна од посљедица издаjе Црне Горе од стране УРА

Господо из УРА, Европски тим за Никшић jе имао 19.000 гласова, док сте ви jедва прешли цензус уз уступање гласова од стране коалиционих партнера, тj. уз коруптивне радње. Но, ви сада летите на крилима креатора "српског свијета" и брзо ћете бити збачени и биће то jако болно приземљење - наводи се у саопштењу

Требао jе циjели дан господи из ГП УРА да се огласе након срамног чина скрнављења споменика народног хероjа Љуба Чупића. Што jе наjжалосниjе, њиховом обраћању ниjе био повод оваj гнусни чин, већ наше саопштење. И како се и очекивало, низ истрошених фраза, испразне приче о бјесомучноj пљачки, коjу, узгред буди речено, jош нигдjе не открише, иако се бјесомучно труде и измишљаjу, наводи се у саопштењу ОО ДПС Никшић.

- Оно што ниjе jасно, а чиме се хвале у свом саопштењу, jесте, кога су то они поразили у Никшићу са своjих хиљаду гласова, са очигледном политичком корупциjом у Jављену.

Господо из УРА, Европски тим за Никшић jе имао 19.000 гласова, док сте ви jедва прешли цензус уз уступање гласова од стране коалиционих партнера, тj. уз коруптивне радње. Но, ви сада летите на крилима креатора "српског свијета" и брзо ћете бити збачени и биће то jако болно приземљење - наводи се у саопштењу.

Не присваjамо ми, истичу, нити споменике, нити  антифашистичке идеjе.

- Ми их  баштинимо и радо бисмо их диjелили, али то ниjе ваша сфера интересовања. Ви баштините и подржавате неке друге проjекте и ваша jедина водиља jе фотеља. Узгред, ниjесмо ми ти коjи гусламо jедну причу, већ ви, и то онако како вам  издиктираjу четничке воjводе, а заузврат они вам испуне по коjу жељу, попут затварања улица за саобраћаj, како не би сметао гостима ваших локала, да створе огромне гужве и колапс у саобраћаjу. Али то ни jе толико важно. Ниjе важно ни што су се градили нелегални обjекти, паркинзи на гробљима итд - наводе у саопштењу.

Смиjешно jе, кажу, када о плачкању народа говоре они коjи задужише државу и народ као никад у њеноj историjи, они коjи сваког дана обрукаjу Црну Гору гдjе год кроче.

- Господо Ураши, ни седамсто милиона саопштења не може вам помоћи да избришете издаjу црногорских интереса и наше државе - саопштили су из Општинског одбора ДПС-а Никшић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 13:19