Јовановић / Фото: ДФ, Архива
12/06/2021 u 15:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС оптужује функционера ДФ-а: Јовановић на плату добијао још 100 еура

У периоду када је Општина Будва радила скраћено, Јовановић је сваки мјесец уредно примао 40 сати прековремено, тврде из ове партије

Општински одбор Демократске партије социјалиста (ДПС) оптужио је функционера Демократског фронта (ДФ) Николу Јовановића да је сваки мјесец на плату добијао још 100 еура за одвојени живот.

Из ове опозиционе партије тврде да је у периоду када је Општина Будва радила скраћено радно вријеме, Јовановић сваки мјесец уредно примао 40 сати прековремено.

-  Јовановићу је и то било мало, па је сваки мјесец на плату добијао још 100 еура за одвојени живот. Одвојен од кога, поставља се питање, јер задње двије године живи са породицом у Будви- наводе из ДПС-а. 

Они тврде да је да се у след партијског запошљавања, сваког дана број запослених у будванској Општини и локалним предузећима се повећава.

- Непотизам и бахатост челних људи у Општини, Водоводу, Kомуналном предузећу, Kомуналној полицији, Паркинг сервису је свакодневница. По дубини и ширини и по систему "свако запошљава свога", ухљебљују се партијски чланови и активисти. Општина Будва броји невјероватних готово 500 запослених, а главни ривалитет по том питању се води између ДФ и Демократа. Прича се да за сваког новозапосленог "фронтовца", у инат Демократе запошљавају по двојицу својих. Сада у згради Општине настаје озбиљан проблем ако се тог дана на послу појаве сви запослени, јер на 4 столице долази шест запослених. Ангажују се и они "заслужни" пензионери, који су из те исте Општине недавно узели отпремнину. Будвански административни апарат пред пуцањем- поручују из ДПС-а Будва. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:47