Poslanički klub DPS-a / - FOTO: IVAN VUKOVIć TVITER
05/09/2023 u 14:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

DPS: PES sa nama ne može da se poredi, nemaju ni kapaciteta, ni rezultate

Iza nas stoji nezavisna, ekonomski samostalna država, NATO članica i kandidat za EU. Iza vas su prazna obećanja, zablude i obmane. Zato se porediti ne možemo - ističu oni

Pokušaj PES da se napadom na Demokratsku partiju socijalista pravda strankama bivšeg Demokratskog fronta je tragikomičan, ocijenjuju u ovoj partiji.

Kako je saopšteno iz Demokratske partije socijalista, dok ih preko svojih glasila i pojedinačnim izjavama Mandićevi i Kneževićevi vojnici vrijeđaju i ponižavaju, iz PES uzvikuju – i mi ne volimo DPS, nadajući se da će ih bivši DF malo pošteđeti. 

- Koja god frakcija PES-a se nad tastaturom zaklinje na odanost antievropskoj i retrogradnoj politici – Spajićeva, Milatovićeva, BIA ili trebinjska – ovaj pokušaj pravdanja djeluje nezrelo i nedostojanstveno. Kada spominjete korupciju želimo da podsjetimo sva četiri krila PES, da nema ni godinu i po dana da postoje na političkoj sceni, a fioke u tužilaštvu već su pune krivičnih prijava protiv njihovih funkcionera, zbog sumnji na korupciju i zloupotrebu položaja - navode iz DPS-a.

Oni su istakli da su upravo građani Crne Gore taoci vaše neodgovornosti, nesposobnosti, nedoraslosti poslu kojeg ste se dohvatili, jer žive u bezvlašću, bez ikakvih naznaka da će izvršna vlast biti formirana.

- Jednom smo vam već poručili da u političkim prepucavanjima izostavite DPS. Sa nama ne možete da se poredite, nemate ni kapaciteta ni rezultate. Iza nas stoji nezavisna, ekonomski samostalna država, NATO članica i kandidat za EU. Iza vas su prazna obećanja, zablude i obmane. Zato se porediti ne možemo - ističu oni.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 21:50