/ - Данијел Живковић
25/10/2021 u 16:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Пљевља: Реформски пут нема алтернативу, спријечићемо даље урушавање ЦГ

Не познајем ниједног грађанина који ће рећи да ови који су сада на власти не раде на системском урушавању Црне Горе, закључио је Живковић

Јучерашњом 9. Општинском изборном конференцијом ДПС у Пљевљима, настављен је тренд кадровског оснаживања партије. На конференцији је учествовало 154 делегата који су изабрали нови сазив Општинског одбора. Одбор ће осим новоизабраних 80 чланова чинити и 18 одборника наше партије из Скупштине општине Пљевља. 

- Грађанима и делегатима је послата порука да реформски пут ДПС нема алтернативу и да представља једини могући пут изборне побједе на локалним изборима који би у нашем граду требало да се одрже на прољеће сљедеће године-поручују из ДПС-а.

Присутнима се обратио шеф Клуба посланика Данијел Живковић који је рекао да је ДПС, након прошлогодишњих избора уступила своје мјесто политичким противницима који су добили потребну већину, али да годину дана послије тога видимо како се они понашају, шта знају и колико су спремни добро да раде.

- Ја не знам ниједног грађанина Црне Горе, без обзира како политички размишља, како се национално осјећа, да не види испред себе како се на дјелу системски спроводи рушење основних елементарних вриједности које смо градили претходних 25 година. Не познајем ниједног грађанина који ће рећи да ови који су сада на власти не раде на системском урушавању Црне Горе, у свим областима, образовању, култури, спорту, економији, финансијама, безбједности, чиме је потпуно урушен европски пут- закључио је Живковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:33