/ Мило Ђукановић - фото: ДПС
14/06/2021 u 11:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђукановић Ибрахимовићу: Најсрдачније честитке поводом избора

Истакао је да је за ДПС од изузетног значаја то што су и са IV конгреса чули бројне поруке које их учвршћују у увјерењу да ће Бошњачка странка и даље бити важан политички фактор

Предсједник Демократске партије социјалиста Црне Горе Мило Ђукановић честитао је Ервину Ибрахимовићу избор за предсједника Бошњачке странке.

- У име Демократске партије социјалиста, и у своје име, упућујем Вам најсрдачније честитке поводом избора за предсједника Бошњачке странке. Увјерен сам да је и тиме успјешно организовани IV Конгрес потврдио јасну визију даљег пута ваше Партије, која, како сте рекли, као најбољи пројекат Бошњачког народа у Црној Гори од обнове независности, и чланица ЕПП, остаје посвећена концепту изградње грађанског црногорског друштва, достизању европског квалитета живота за наше грађане и остварењу кључног стратешког циља - чланства наше земље у Европској унији. Ваш избор је показао и однос поштовања чланства према недавно преминулом оснивачу и лидеру Бошњачке странке Рафету Хусовићу, и потврдио исправност курса којим је успјешно водио до посљедњег дана- навео је Ђукановић.

Истакао је да је за ДПС од изузетног значаја то што су и са IV конгреса чули бројне поруке које их учвршћују у увјерењу да ће Бошњачка странка и даље бити важан политички фактор у Црној Гори.

- Коју видимо као једног од кључних савезника на реализацији стратешких државних циљева, за које настављамо борбу и у промијењеном политичком контексту након посљедњих парламентарних избора, у увјерењу да су многе заједничке побједе пред нама. Уз најбоље жеље за даље успјехе новог руководтва партије, с Вама на челу, упућујем Вам пријатељске поздраве- навео је Ђукановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 15:18