Ђукановић / Фото: Кабинет предсједника
08/12/2021 u 15:09 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђукановић још неће да открије разлоге посјете Паризу и Мајамију

Одлазак у Париз владиним авионом пред крај 2019. године, а касније у Мајами био је у интересу Црне Горе, тврди предсједник Црне Горе

Одлазак у Париз владиним авионом пред крај 2019. године, а касније у Мајами био је у интересу Црне Горе, те још није вријеме да у јавности откријем о разлозима посјете, казао је предсједник Црне Горе Мило Ђукановић током обиласка Даниловграда.

– Као што није било ни раније вријеме није ни сада. Знам да живимо у вријеме политичког ријалитија, у којем је све мање озбиљне политике, а све више циркуса на политичкој сцени и да је најважније да се све догоди пред очима јавности. Већ сам казао тада и сад одговорно тврдим да је тај мој одлазак тамо је био у интересу Црне Горе, а да још није увијек за јавност. Када дође вријеме јавност ће о њему бити информисана. Дакле немојте очекивати од мене да након толико година политичког искуства и ја подлијежем политичком популизму. Разлози који су стојали тада, стоје и сада, не будимо нестрпљиви, ријеч је о дугорочним процесима који већ теку у Црној Гори, који ће се и даље догађати. Да је то било за саопштавање јавности, ја бих то учинио у сваком случају– истакао је Ђукановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 14:44