Skupstina Crne Gore / - IVAN PETROVIC-IPE
09/10/2021 u 16:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дуковић: Секулић може бити директор Директората једино у Влади која корону лијечи тамјаном

Тако се, како додаје, дипломац приватне Електро више школе стара о нечем што називају дигитално здравље.

Особа као Александар Секулић може бити генерални директор Директората у Министарству здравља, једино у оваквој, апостолској влади, јер они корону лијече тамјаном, поручио је посланик ДПС-а Халил Дуковић.

Тако се, како додаје, дипломац приватне Електро више школе стара о нечем што називају дигитално здравље.

 - Особу без теоријског и практичног познавање медицине то, међутим, не спријечава да ради економску форензику или да љекаре учи како да лијече. Није једини, и једна турбо-фолк звијезда ових дана крчи пут нове славе, увесељавајући друштвене мреже, тако што учи љекаре како да лијече. Кад може она, што не би могао Секулић. Зато би испод сваког нивоа било објашњавати му да је КЦЦГ у вријеме функционисања НКТ имао краће листе чекања на свим одјељељењима него што су сада - додао је Дуковић.

Према његовим ријечима, када је  Црна Гора постала прва корона фри дестинација Европе, за неколико мјесеци, сустигнути су сви заостаци условљени почетком пандемије.

Све је то урађено, истиче он, а да није додатно угрожено здравље пацијената.

 - Напротив, "генијална" политика актуелних здравствених власти довела је до тога да је Црна Гора, према званичним свјетским статистикама, једна од најцрњих здравствених тачака Европе. Но, све то је беспредметно објашњавати Секулићу и њему сличнима, јер њима није ни до истине, ни до чињеница, ни до здравља и живота грађана Црне Горе. Као и турбо-фолк звијезди и Секулићу и његовима важни су популизам, кликови, лајкови, присутност у медијима и да кад се погледају у огледало себи кажу - "који сам ја себи краљ" - закључио је Дуковић.

Подсјетимо, раније данас Секуловић је позвао бившег дирекора КЦЦГ Јевта Ераковића да каже да ли, и колико имовине има у Црној Гори.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 17:58