Miloš Đuričković / - EVROPSKI SAVEZ
24/10/2024 u 16:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Đuričković odgovorio BS: To što ste sa nama gradili nezavisnu CG, ne daje vam pravo da je sa nekim drugim rušite

Funkcioner SD i predstavnik Evropskog saveza Miloš Đuričković odgovorio je Bošnjačkoj stranic i naveo da to što su sa njima gradili nezavisnu Crnu Goru, ne daje im pravo da je sa nekim drugim rušite.

- Drage kolege iz Bošnjačke stranke, ne budite Demokrate! To što ste sa nama gradili nezavisnu Crnu Goru, ne daje vam pravo da je sa nekim drugim rušite. To što ste u reagovanju spomenuli 1918. godinu, Skaj prepiske, ugroženost od medija, sopstvenu ugroženost itd., više priliči vašim partnerima iz Vlade. Izgleda da za vas važi ona: „S kim si, takav si“. Neka bude da mi, kako kažete, nanosimo “veliku i nepopravljivu štetu odnosima među proevropskim političkim snagama u Crnoj Gori”. Samo nam pojasnite koje su, po vama, osim Bošnjačke stranke, proevropske političke snage u Crnoj Gori - navodi on.

BS: Jeftini senzacionalizam ne donosi ništa dobro Crnoj Gori

Dodaje: "Pogledaj dom (Vladu) svoj, Ervine, i skini paučinu s očiju. Vidjećeš prizore potresne".

- Nije nama trebala 1918. da bismo spoznali vrijednosti slobode. Baš kao što nam je jasno da smo tu istu slobodu izgubili 2020. i da je i dan danas nemamo. Razlika između nas i vas je što ste vi spremni pomiriti se sa takvim stanjem, a mi nećemo nikad - zaključuje u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. oktobar 2024 16:22