Miloš Đuričković / Evropski savez
24/08/2024 u 18:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Đuričković: Premijerova politika je Ponzi šema

Premijerova politika je ništa drugo do Ponzijeva šema, poznatija i kao piramidalna prevara. Nudi kratkoročne sitne dobitke, a obećava dugoročno velike, dok se u jednom trenutku sve ne prospe, a on utekne,, kazao je Miloš Đuričković, predstavnik Evropskog saveza i međunarodni sekretar SD-a.

- Nesposoban da riješi trenutni problem, građanima obećava nešto što takođe nije sposoban da riješi ni za 10 godina - kazao je Đuričković.

Istakao je da ni za vrijeme prve, a ni ove, kako je kazao, potonje mu Vlade, Spajić nije napravio apsolutno ništa, izuzev završetka par projekata koji su bili gotovo završeni još prije četiri godine.

- Nego da se vratimo na saobraćaj i pitamo paf paf premijera kako plovi mala barka na relaciji Budva-Dubrovnik? Jesu li popravili trajekt i zašto neće nikad?

Bulevar Tivat-Jaz, dužine 16km, počeli ste prije godinu dana, planirate ga završiti 2026 a građanima uvaljujete priču da će za 5-6 godina dobiti na stotine km novih autoputeva. Usput će se i u EU ući… - kazao je Đuričković.

Ističe da oni nijesu za ništa drugo "sem za podsmijeh i sprdnju".

- Te “neizgrađene puteve” za proteklih 80+  godina, vi nijeste sposobni da održavate a zgrade da prekrečite. Vaša sposobnost se najbolje vidi na primjeru avio povezanosti i kako ste je unaprijedili. Od kad ste ugasili Montenegro Airlines iz Crne Gore u svijet se može jedino preko Tirane a u Crnu Goru padobranom.

Ne prolazi ista prevara dva puta. Kraj je Spajiću - istakao je u saopštenju Đuričković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. septembar 2024 10:32