Deјan Đurović / FOTO - IVAN PETROVIC-IPE
28/02/2024 u 20:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Đurović: Posjeta Dodika podstrek međuregionalnoj saradnji i povezivanju

Dodaje da razumije opoziciju i da je uvijek spreman na kritike bile one logične ili nelogične

Poslanik Nove srpske demokratije i koalicije Za budućnost Crne Gore Dejan Đurović kazao je na Prvoj televiziji da je parlament u posljednja tri mjeseca uradio što nije urađeno godinama unazad.

- Na kraju je i gospodin Varhelji pohvalio parlament i da je sve što je u urađeno u Crnoj Gori u poslednje vrijeme proisteklo iz parlamenta. Riješili smo pitanja pravosuđa, koja su bila najbolnija u ovom trenutku, izabrali sedmog sudiju, Sudski savjet, VDT-a, na kraju ekonomski izabrali guvernerku Centralne banke, što je bilo problem godinu dana - kazao je Đurović.

Dodaje da razumije opoziciju i da je uvijek spreman na kritike bile one logične ili nelogične.

Osvrnuo se i na posjetu Milorada Dodika Crnoj Gori, kazavši da to doživljava kao podstrek međuregionalnoj saradnji i povezivanju.

- Mir i dobrosusjedski odnosi su osnov za ulazak u Evropsku uniju i to je putokaz koji ide ka EU. Prva zemlja koju srećemo na putu ka EU je Republika Srpska, odnosno Bosna i Hercegovina. Varhelji se izrazio krajnje pozitivno na rad parlamenta, na rad predsjednika parlamenta. I parlament je inicijalna kapisla da bi Vlada funkcionisala kao treba - zaključio je on.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

20. maj 2024 04:04