Кнежевић / Фото: Дан, Архива
04/04/2022 u 15:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Душко Кнежевић хвали Вучића: Он је одговоран државник

Србија ће с Вучићем на челу наставити да јача као регионални лидер, тврди он

Предсједник Атлас групе Душко Kнежевић честитао је Александру Вучићу други освојени мандат предсједника Србије и побједу коалиције на изборима у Србији, поручивши да је економски јака и политички стабилна Србија снажан ослонац и свима у региону.

- Вучићу упућујем искрене честитке на поновном избору за предсједника Србије. Величанствена побједа је чврсти доказ повјерења грађана Србије визији будућности коју им Вучић, као одговоран државник, нуди. То је резултат и његове мудре политике и огромног труда који улаже да Србији обезбиједи просперитет њеног регионалног и међународног положаја- написао је у честитки Kнежевић у честитки.

Kнежевић је, подсјетимо, подржао Вучића уочи предсједничких избора.

Тада је истакао да народ у Србији не би требало да има дилему коме да укаже повјерење на изборима.

Kнежевић оцјењује да народ у Вучићу види ослонац и гарант даљег јачања Србије.

Такође је увјерен да ће Србија, с Вучићем на челу, наставити да јача као регионални лидер и "корача путем мира, стабилности и економског напретка".

- Реализовани пројекти, реформе, инфраструктура, економски показатељи, спровођење Отвореног Балкана и повезаности у регион, само су неки од бројних показатеља да се може вјеровати у још бољу будућност, јачу, модернију и просперитетнију Србију, на челу с Вучићем- написао је Kнежевић у честитки.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 15:45