Богдан Фатић
24/05/2021 u 18:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Фатић: Кривокапић потврдио исправност политика претходних влада

Он је казао да им је драго што је Кривокапић био у прилици да се похвали резултатима досадашње власти, са посебним акцентом у области туризма из 2019. године

Премијер Здравко Кривокапић је, на данашњој конференцији приликом званичне посјете Сарајеву, потврдио исправност политика претходних Влада, казао је посланик Демократске партије социјалиста (ДПС) Богдан Фатић.

Он је рекао да је Кривокапић потврдио исправност добросусједске политике коју воде свих ових година.

-Управо захваљујући нашој политици Црна Гора нема спорних питања са Босном и Херцеговином, а за срам, стид и непријатност коју је премијер осјетио према домаћинима, нека захвали свом актуелном министру, негатору геноцида у Сребреници-навео је Фатић.

Он је казао да им је драго што је Кривокапић био у прилици да се похвали резултатима досадашње власти, са посебним акцентом у области туризма из 2019. године.

-Ни овог пута својим гафовима Кривокапић није пропустио да у препознатљивим манирима избламира и себе и државу. Изазивао је подсмјехе и показао да се његова сјећања и емоције према Сарајеву буде, тек са помишљу на кафану- рекао је Фатић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 22:04